En vecka senare...

Halloj! Då har det gått en vecka sen sist då :) Var på kalas på onsdag, trevligt och stojigt. Majsing var glad och somnade i slutet av kalaset, heeelt färdig. Tidigare på onsdagen så var jag på MVC och försökte än en gång sätta in en spiral utan att lyckas, så himla kul är det ju faktiskt inte att ligga där och bresa ;)

Innan vi for på kalaset så slog vi in paket och Jeppe skrev på Sammys:


Torsdagen var vi hos min mormor och hennes karl efter dagis för att äta, ärtsoppa och plättar. Efter det så promenerade vi till mamma och hälsade på en sväng. Jeppe for med sin faster till tallbackaskolan och kikade där ett tag sen for vi hem och kikade lite film.

Tidigare på dagen var jag på vårdcentralen. Doktorn tog lite prover och uteslöt diagnoser, fick bl.a. ta ett EKG men det var bra. han sa att det förmodligen var långvarig sömnbrist som orsakade min yrsel och rekommenderade mer sömn (duh). Han skrev även ut Bricanyl åt Maja, hennes förkylning hade börjat låta värre och hon fick så mkt slem att det var som att hon inte kunde andas, riktigt obehagligt.
Hann en sväng med Jessica och Sonny på stan oxå, Majsing sov sött i vagnen.

På fredag så hade vi glassdejt med Stina, Jeppe var lycklig över sin glass ^^


Efter glassen så for vi en sväng på stan och sen åkte vi till Jeppes gammelmommo. Hennes karl Alf har brytit benet och har äntligen fått ta av gipset, det skulle firas med tårta :) Jag passade på att springa in på Profoto och kolla bilderna, fick välja mellan en drös och det var ju typ omöjligt att välja, alla var ju så fina ^^ Här är mina två favoriter som jag valde att förstora. Fotade av dom med mobilkameran så dom är ju såklart snyggare på riktigt.




På fredagkväll så for vi till Jeppes kusin Moa och grattade henne, hon fyllde 14. Jeppe stannade kvar där och när vi kom hem tog Edvard en promenad med maja medan jag badade hundarna. Slog personligt rekord när jag lyckades bada och föna dom på 1 timme och 10 min :)

På lördag skulle vi åka till Piteå. Maja hade sovit kasst hela vecka pga förkylningen och så var fallet även den här natten. Jag sov kanske 4 timmar, och inte i sträck, så jag var rätt sliten. Vi kom iväg vidd ett-tiden och kom fram till Piteå vid sex.

Jeppe har haft det jättekul. Han sov över hos Alexander från lördag till söndag och har åkt hästdragen vagn, skjutit luftpistol och mkt annat. Maja fick träffa farmor, farfar, fastrarna och kusinerna.


Maja sov bättre när vi kom till piteå men hon rosslade så hemskt att jag funderade på om vi skulle vara tvungna att ringa till doktorn. Hon hostade så hon höll på att spy och tappade luftetn flera gånger. Men hon sov 7 timmar i sträck lör-sön! Vi pallade upp sängen med tassar och kudde under ryggen.

På måndag vaknade hon 6.30 men när man möts av en så här glad å söt bäbis så kan man överleva med det ;)


Vi tog en sväng på stan och hittade en tröja åt Jeppe och en ram åt Lotta. Rätt lustigt egentligen, när vi kom fram till stan frågade jag Edvard "varför kan vi inte stå här?" och han sa att det kostar pengar så vi for till en gratisparkering. Så glömdes p-skivan bort så vi fick 350 spänn i böter, hade nog varit billigare på parkeringen som kostade ;) Jeppe hittade en fin påsktupp:


Tisdag var mest slappande och det var skönt. Maja sover så bra i vagnen så jag fick flera timmar för mig själv, det var ett bra tag sedan.

Ari hann fylla ett år:


Idag (onsdag) så har Maja inte sovit lika bra, bara till halv fem eller så. Sen har hon varit glad och bajsig ^^ Fick sova mer när Edvard tog henne sen kom han och vilade med mig när hon somnat om. Jeppe var över med "kusinerna" och lekte. Sen var det packa, äta och fara som stod på schemat. Ari var åksjuk och spydde flera gånger när vi åkte till piteå så nu fick han sitta i bur, funkade utmärkt och han spydde inte en enda gång!

Kom fram vid fyratiden sen har vi ätit och jag och Jeppe skulle kika på Annas valpar. Jeppe blev dock så sur att han for till sin pappa istället men han ångrade sig sen, då var det för sent. Hoppas han lär sig något av det... När jag lämnade overallen åt han så frågade jag efter en kram men fick ingen. Hann gå ner för trapporna och 20 meter från porten innan Johan ringer, då hade Jeppe ångrat sig. Bara att vända för att få en kram ;)

Fortsatte till mamma där jag var till halv tio eller så och efter det har jag varit hemma. Fick sällskap hem av systrarna, Lotta fick sin ram. Har plockat lite och fixat till lite inför sänggående. Maja somnade just innan 24 och jag ska bege mig i säng jag oxå. Imorgon är det promenad och så får jag hämta korten från Profoto :)

Hoppas ni haft en bra vecka, kram!

Kommentarer
Postat av: Jessica S

Åh, vilka fina bilder ni fotat på profoto =o) Ser framemot att få kika på dem alla. Ni verkar ha haft en riktigt härlig resa. =o) Kramar!!

2011-04-21 @ 16:15:08
Postat av: Lotta

Bilderna var såå fina! :)

2011-04-21 @ 18:43:35
URL: http://lotttablom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback