Zombie

2011-11-25 - 08:48:24

Ligger i sängen och hoppas bäbis leker själv i sängen ett rad till, är himla trött och idag hade jag tänkt hinna städa och julpynta innan jobbet. Hade sett fram emot en sovmorgon men det blir ju inte alltid som man tänkt.

Är grymt taggad för morgondagens snöyra och utekväll, ska hinna och köpa lite drickbart idag oxå, vi kör lätt och det blir väl en cider eller två och lite red bull-vodka :)

Presenterna blev uppskattade igår och vildbarnet var helt slut när vi kom hem. Hon somnade just innan nio och vaknade just innan åtta. Hon har vaknat till 3 gånger inatt men somnat om själv.

Jeppe var hos en kompis igår och när jag skulle hämta så vägrade han komma. "Bit ihop och räkna till tio" är väl en bra idé men när man gör det 400 gånger på en dag blir det tröttsamt.

Nåväl, nu ska jag blunda lite när hon leker.


Soon...

2011-11-24 - 13:57:25

Ja, snart ska jag äta tårta och bullar hos Anna ^^ Igår var det tårta hos Marcus, jag syndar massor nu men ibland måste man få fuska ;)

På lördag är vi ett ganska stort gäng som ska på Snöyran, kommer bli toppen!


I farten

2011-11-23 - 15:00:57
Blir inget långt inlägg men jag måste väl iaf meddela att vi lever? :)

Tog en 3 timmar lång promenad med Anna och hennes djur på Dundret, det var härligt...när man kom tillbaka till bilen ;)



God mat och efterrätt hos mamma:


På lördag var det stipendiefest på BHK och jag kom väl hem vid halv elva eller så.


På söndag kväll så var det agilityträning och det gick suveränt. Ari är totalt sjövild och är så himla rolig att köra med. Sisu är kul när han får upp farten men han vägrar gungan, i sten.


Jeppe kom i söndags oxå, mys :) Måndag var det kalas hos Janne och igår var vi iväg och åt ärtsoppa och plättar hos mamma. Idag har jag dragit en reva på stan när hon sovit i vagnen.

Å bäbisen då? Ja, hon sover bra på natten, förutom inatt när hon skrek mest ;) En liten glad skit helt enkelt.



Jag ser det snöar...

2011-11-18 - 09:26:31

Äntligen kom snön :) Jag och Ari ska snart ta en promenad på Dundret, det kanske uppväger att jag ska äta baconinlindad fläskfilé hos mamma i eftermiddag ;)


Hårfix

2011-11-16 - 21:34:03
Passar på att uppdatera när iPhonen uppdaterar sig. Jobbat hela helgen, som vanligt känns det ;) Men nu i helg är jag faktiskt ledig, skönt!

På lördag var jag och klippte mig, blev sjukt nöjd!



Första gången jag tvättade håret fick jag inte alls till det men nu har jag lärt mig ;) Superlätt att fixa och smidigt på alla sätt. Är lite ovan med färgen men tycker den är skitsnygg :)



Bäbisen sover nästan 12 timmar varje natt nu. är enormt skönt. bara jag kunde lära mig att gå i säng i tid oxå ;) Tänker "Nu ska jag lägga mig i tid" och så försvinner tiden och mitt i allt är klockan efter 00 igen!

Så, jag säger det igen, ikväll blir det en tidig kväll, kanske läser lite för det var då bara skit på TV.

Planera mera

2011-11-10 - 17:33:16

Dåligt planerat att ha barn som är födda 1 och 24 januari, många presenter på en lön.

Hur mkt pengar spenderar ni på era barn på jul och födelsedagar? Hur många julklappar är lagom?

Tror det blir en leksak till Maja i julklapp, får se vad hon får när hon fyller år. Jeppe vill ha en egen ds så det hoppas jag att jag har råd med, till födelsedagen vet jag inte riktigt.

Jeppe kollar film, snart ska han på gympa, Maja läser ;)


Bra kvinna reder sig själv

2011-11-10 - 16:53:31
God eftermiddag får man väl säga :) Var halvdöd igårkväll men man ställer ju upp så vid halv nio for jag till Anna för att hjälpa henne med montering och sånt. Är faktiskt riktigt roligt, får en kick när jag klarar av att koppla sladdar, skruva osv. Fick hjälp(?) av Enya med skruvarna ;)



Kom hem först sent, men jag somnade ganska snabbt iaf. Jeppe skulle hem med en kompis efter skolan och är där än, dom skulle äta pizza tror jag :)

Jag har hunnit gå på stan en sväng och fika på Nyfiket, syndade och tog en räkmacka, var underbart gott ^^ Majsing sov gott i vagnen hela tiden. Glömde dock att hämta ut mina paket så det får jag göra imorgon.

Blir slappande ikväll, när barnen sover kanske jag kollar nån serie och sen blir det nog tidig kväll.

Ds

2011-11-09 - 19:05:27

Kul sak för både stora och små ;)


Hittad!

2011-11-09 - 16:40:58

Äntligen hittade jag min börs! Den har varit spårlöst försvunnen sen i fredags men den som söker skall finna!

Såklart helt öppet oxå i ryggsäcken jag hade med mig på jobbet i fredags, nåja, den är ju hittad nu iaf ;)

Men det positiva är ju att jag fick rensat i hallen iaf då jag sökte den :oP

Lotta och Vanessa var förbi en sväng och innan dess var Jessica här, trevligt med sällskap.

Satte Maja i gåstolen, Jeppe kollar till henne. Var jag är? På toa, är ju enda stället man får vara ifred på ;)


Klant!

2011-11-08 - 16:34:25
Ja, tisdag nu då. Igår blev bäbisen besiktad ua, 9880 gram tung och 73 cm lång :)

Jag gjorde ett ärligt försök att uppdatera min musiksmak från -94 men det gick väl sådär ;) Hittade lite nytt som jag gillade men jag är fast i eurodisco och powerballads, undrar om det finns medicinering? Majsing gillade dock musiken och rockade lös ^^




Hann även hjälpa Anna med flytten, fixade ihop soffan och skruvade ihop hennes säng. Hon får det så fint så jag funderade på att flytta in med henne, hon har ju en bäddsoffa ;) Kom hem först efter halv ett så jag var rätt död imorse.

Morgonen började 8.20 när Majsing vaknade och hon fick vara med pappa medan jag slumrade lite till, skönt var det.

Kollade lite på nätet och tänkte jag skulle anmäla Sisu till Stockholms hundmässa, vi har redan bokat flygbiljett och boende men jag har varit seg på att anmäla. Försökte hitta den på anmäl via nätet men den fanns inte kvar. Blev kall och kikade lite till, jomenvisst anmälan gick ut igår, KLANTIGT! Som tur var fick jag efteranmäla men det var verkligen på håret.

Kl 10 så for jag iväg med Stina på stan och sen hem till henne på en kopp te och pratande. Måste bara ta tillfället i akt och säga att jag verkligen älskar mina vänner, ni är toppen <3 Alltid där när man behöver er och med kloka råd och tips på lut. Alltid en axel att gråta mot eller ett ord så man inser att man kanske är ganska bra ändå, ibland behövs det. Älskar er <3

På lördag ska jag fara och klippa mig, underbart :) Blir väl inget helgalet direkt men lite lättare att fixa, är för långt nu men jag funderar på att behålla längden fram eller göra kort på en sida eller nått. Får höra med min frissa vad hon tycker ;)

Ikväll är det Sisubad som gäller och förhoppningsvis en tidig kväll.


Morgonbus

2011-11-07 - 08:22:04

Bäbis sov 21-8, mamma är mer än nöjd ^^

Kl 10 är det dags för 10-månaders besiktning på bäbisen, går säkert bra.

Efter fem ska jag hjälpa Anna å flytta, är så svartsjuk på hennes nya lya! Bo själv utan barn hade varit skönt ett tag ;)


Underbart

2011-11-06 - 21:20:46

Har jag världens sötaste barn eller? :) Nu sover dom båda två och jag njuter av tystnaden.


Zzzzzzz

2011-11-06 - 08:16:44

Kom hem vid fyra, om vi säger så här, nästa år är jag ledig den här helgen, annars så gör jag ngt drastiskt som kliver ut på rälsen eller hoppar från bron.

Bäbis vaknade just, jag ska dra täcker över huvudet och försöka sova mera, kommer nog inte vara så ansträngande ;)

Lite senare kommer hennes fammo och Faffa på besök, bäddat för glada miner ^^


Working hard or hardly working?

2011-11-05 - 20:49:52

Ja, det är frågan. Jag hoppas på det första, är så trist när man bara får sitta å glo :oP

Bäbis ska snart sova, hon drar fram som en virvelvind här. Hon sover ju bara en gång på dagen nu så hon somnar lite tidigare men det är kinkigt sista timmen. Helst ska man läsa böcker åt henne, hela tiden, utan avbrott. Och jag lovar, det finns en gräns för hur många gånger man kan läsa " Upp hoppar lilla kanin" innan man blir galen ;)

Nu ska jag gosa ner mig under filten innan det är dags för jobbet, ha det!


Note to self...

2011-11-05 - 16:56:14
Ja, dubbelskift var ingen hit, inget jag rekommenderar. Var trött och grinig sista timmen på jobbet, hjälpte ju inte att det var den stökigaste kvällen jag varit med om sen jag började! Så nej, inga mer dubbelskift för mig...tror jag ;)

Är skrockfull när jag jobbar, inte annars dock. Bytte halsband igår för att det gått dåligt med det jag hade på mig men lyckades istället glömma att ta på mig västen, måste ha varit tröttare än vad jag insåg ^^

Har sovit länge idag iaf, skönt var det oxå. Frunchen blev en Nutrilett bar, två köttbullar och en kopp te, gud så mätt man blev ;)



Har gått ner 2,5 kg sen jag började och det är ju bara FANTASTISKT! bara 10 kg kvar då :oP Roligt när man ser resultat på vågen, då blir man motiverad att fortsätta fast det är jobbigt (och tråkigt).

Nu är det strax dags för en shake, tror jag knaprar lite morot och gurka till så jag blir lite mätt(are) iaf. Tror jag måste knäppa före och efterbild så jag ser skillnaden själv sen, väntar med spänning på att det ska kännas när man sätter på kläderna.

Annars idag då?

Skratt: 3 från mig och otaliga från bäbis.
Antal gånger jag plockat bort bäbisen från Korim: 15, and counting.
Antal gånger bäbis slagit huvudet: 1, men kvällen är ung.
Suget på sött: 4/10, let's DO THIS