Macarons

2012-02-29 - 08:36:30

Gjorde min första maräng igår och gjorde macarons. Var trixigt och dom flöt ut för mkt så dom blev inte riktigt färdiga i ugnen. Nåväl, dom blev iaf sjukt goda 😉

Dom som inte gick att lyfta från pappret hamnade i magen och resultatet blev väl typ 12 st istället för det beräknade 25 ;) Så nästa gång så blir dom mindre.

Var på stan å handlade ingredienser igår å när vi kom hem så sov Majsing. Lät henne sova medan jag plockade in i kylen å när jag kom ut i hallen så såg jag att hundarna rullat ihop sig med henne, mysigt värre ;)

Inga direkta planer för dagen, får se vad som händer och sker. Hoppas ni får en bra dag!


Testing

2012-02-28 - 08:06:29

Kollar hur nya bloggappen funkar :)


Fikadejt

2012-02-27 - 15:03:24
Hej, hej. Bäbis somnade sent så hon sover ännu, rullade in henne i köket och hon snarkar högt ;) Fick förfrågan om fikadejt vid 7.30 och det var ju uppskattat, bra initiativ av Marcus som just gick av sitt nattpass ;)

Hon har varit vaken sen 6.50 och jag hann bara sätta ner henne i vagnen efter fikat så sov hon medan vi var på apoteket och en kort sväng på stan.Jag har sovit med öronproppar inatt igen fast nu i sovrummet. Har inte vaknat varje gång hon rört sig men två gånger har jag vaknat till av att hon hostat. Inatt blir det att prova ett par andra proppar, nu har jag använt engångs två gånger ;) Kände mig riktigt utvilad när hon vaknade faktiskt och det var ett bra tag sen.

Ringde precis till Byggtjänst och beställde brädor, måste sätta i kanterna på råttburen så att inte allt spån trillar ut. Förhoppningsvis innebär det att jag kan lägga ett tjockare lager spån och då slippa lite lukt. Fick klia Lava lite under hakan igår, hon är riktigt mysig, Aska är inte lika intresserad ;) Hade velat få tag i rör som man kunde sätta mellan nivåerna men det lutar åt att dom får klättra på gallret, det gör duom redan så det ska väl inte vara ngt problem egentligen, är en ramp nu som tar upp så mkt plats i själva buren. Ska fota och lägga in så ni får se.

Här hemma försöker vi med alla medel få bäbis att äta medicin. Det går väl sådär inte alls bra. Hur långt ner i halsen man än sätter sprutan så gurglas det upp igen. Idag är hon iaf feberfri, första dagen sen i torsdags. Dyrt att vara sjuk, hämtade just ut saker på apoteket för 500 spänn. fast lite var till mig oxå.Nåväl, dags att väcka bäbis, hoppas ni får en fin dag!

Back to life...

2012-02-26 - 14:32:35


Här går allt sin stilla gång. Har inte skrivit så mkt på sistone. Tycker det är svårt att sålla vad man skriver i bloggen och vad man inte skriver. Har hänt mkt men inget jag direkt vill slänga ut så hela världen kan läsa.

Hade det varit en dagbok bara för mig hade sidorna blivit fler men jag tycker inte man skriver vad som helst på nätet. Både med omtanke av sig själv och andra. Visst hade det många gånger varit skönt att skriva verkligen allt på bloggen men man måste ju komma ihåg att det då även finns tillgängligt för alla som vill läsa, och att det ligger kvar för alltid.

Nåväl, jag och Edvard har iaf bestämt oss för att separera. Så nu är jag singel. Skrämmande är bara förnamnet. Känns inte riktigt "på riktigt" än dock, vi måste bo tillsammans för att det helt enkelt inte finns några lägenheter. Inte roligt kan jag lova. Förhoppningsvis är det inte så lång tid det handlar om.

Framtiden kommer bli jobbig men jag ser positivt på den. Jag vet att jag klarar mig själv så det här går bra!

Majsing har sovit dåligt i över en månad nu. Mkt hosta och nu är hon tät i andningen. Fick fara in till akturen igår och inhalera. Sen fick hon kåvepenin för hon har tydligen en bakterieinfektion också. Inte roligt att brottas med henne för att ge medicin men bara hon blir frisk så. Doktorn tyckte att vi skulle boka en tid på barn för att utreda varför det blir så här när hon blir förkyld.

Nåväl, nu har hon sovit för länge så jag ska plocka in henne från balkongen, ikväll är det årsmöte som gäller. Slänger in lite bilder oxå.