Inte ett moln...

2011-07-08 - 21:36:55
Hallojsan.

Har inte hänt så mkt spännande i veckan men det har blivit mkt kort iaf :) På tisdag så kom våran inneboende Sinchi hit. Hans matte for till Paris på världsutställningen så han huserar här till på onsdag. Han och Korim kommer bra överrens.

Gammelgubbarna, 9 och 9,5 år gamla :)

Majsing sover dåligt när det är fint väder å hon har börjat snurra jättemycket i sängen. Hon ligger ofta tvärs över sängen uppe i ett hörn ^^ Hon har varit mkt i soffan med hundarna dom här dagarna oxå. Det är mkt spännande tycker hon.


På onsdag var det trivselkväll på Hembygdsområdet. Jag hälsade på Lotta först och sen gick vi dit med barnen. Majsing låg och sov i sängen mest hela tiden men Vanessa var vaken.


Vi drog en sväng på Statoil och kikade förbi Onsdagspuben på Alla tiders innan vi gick hemåt. Majsing sov i vagnen så jag gick upp till Lotta en sväng och satt och pratade på balkongen. Vanessa vaknade hon med och när det blev lite kyligt blev hon kokongifierad ^^


Jag har fått rapporterat att Jeppe har tappat lite tänder, sötungen!Sinchi har tagit på sig en arbetsuppgift. Han tycker att det är hans jobb att vakta medan Maja äter å sedan slicka skålen ^^


På torsdag var jag och solade och sen tog jag och Ari en promenad med Anna och Angelica med tillhörande hundar.


Senare på tosdag for jag och majsing till mamma. Hon hade bjudit på mat men det glömde jag bort så jag hann äta hemma, klantigt :P For dit å sällskapade lite iaf och sen var det dags för handlerträning, Majsing sov i vagnen under tiden. På kvällen busade hon på i soffan och studerade hundarna och sin råtta ^^


Idag har vi varit på Alla tiders med Helena, Anna och Stina sen tog vi (utom Stina som var tvungen att åka tillbaka till jobbet) en glass och Majsing kollade på ^^
Sen har jag varit och ätit hos mamma en sväng oxå och nu är jag hemma igen. Händer inte så mkt spännande i helgen vad jag vet, kanske lite promenader och fikande men inget annat. Hoppas ni får en fin helg!

C ya! :)

Agility, marknad å sånt.

2011-07-04 - 15:05:56
Hallojsan.

Höll på att hoppa över en hel dag, jisses vad ledsna ni hade varit om ni hade missat att vi varit på utebadet ;) Vi badade och solade så det stod härliga till. Majsing doppade sig lite i poolen men hon sov mest, jag passade på att sola ryggen och läsa medan mamma och Jeppe busade i poolen men jag har oxå badat. Fast jag var lite badkruka med att gå i ;) Lyckades bränna mig på axlarna *suck*Kom hem till mamma vid tretiden och vi åt där och for sedan hemåt. Ari är allmänt muppig som vanligt å fick ett skönt kort på han med en inzoomning på huggisen ^^ Korim syns i soffan oxå, bollifierad som vanligt.Var på marknaden på fredag. Vi for vid halv ett eller så efter majsing hade ätit sin gröt och kom väl hem vid femtiden eller så. Hittade fina kläder men tänkte "jag köper sen" men det blev inte av. Blir himla less på alla kläder med "one size fits all", det är ju en ren och skär lögn! Eller, ja tekniskt får man på sig det men det ser långt ifrån bra ut... Köpte massor med sådana trosor i Turkiet som man sen inte kunde använda.

Nåväl, på kvällen skulle jag och Jeppe ha fredagsmys. Mommo kom oxå förbi. Hon bedyrar att hon inte gillar mina hundar men tja, jag vet inte riktigt ;)


Var inte bara en vanlig fredag det var även Majsings 6-månadersdag! Så hon fick såklart posa:


Fick en fin på båda två oxå


Majsing somnade inte förrän sent, tror den var 00.40 och jag hade svårt att sova. Hon vaknade 5.40 för andra gången och ville äta, då slog jag av väckarklockan som skulle ringa 6. Hon somnade om och jag klev upp vid 6.10 och kvart i sju begav jag och Anna oss mot BHK Malmen för agilitytävlingar. Anna stod för dagens resultat, två pinnar på tre lopp! Vi diskade tyvärr ut oss när Sisu tog fel hinder, jag som trodde vi skulle klara oss när inte platten var med ;)

Hjälpte till, sålde lotter, stod i fiket, pratade och umgicks och kom hem vid halv åtta eller så. Hade såklart saknat bäbisen och Jeppe hade åkt till Johan. Blev en lugn kväll, bäbisen somnade 22.40, då slog jag på Änglagård och somnade till den. Vaknade vid halv tolv, kissade hundarna och kröp i säng. När bäbis vaknade för tredje gången innan kl 3 så grinade jag för att jag var så trött.

Kom till bhk vid 10.30 och hann se Annas lopp, dagens resultat var inte lika bra som dagen innan ;) I hopploppet vi körde så var platta tunneln med. Jag kände direkt att vi kommer diska oss på den men vi öste järnet ändå! När han vägrade för andra gången så lyfte jag släpet och diskade oss men jag är jättenöjd med loppet i övrigt.

På kvällen hade jag, Stina, Anna och Linda ett inoffmöte. Trevligt men knottigt.


Majsing somnade vid 00.40 och jag gick å la mig just efter. Hon sov till 7 så jag fick några timmar på raken iaf. Steg upp först vid 10.30, vi har pratat, ätit och slumrat lite ;)

Idag blir det inte så mkt spännande tror jag, hoppas ni har haft en fin helg.