♥ Dag 6 – Min dag.

♥ Dag 6 – Min dag.
Tja, better late then never ;) Hann inte riktigt med att skriva igår så får fixa det idag.

Klev upp vid tiotiden och plockade och fixade lite. Duschade, käkade osv. Vid ettiden kom Anna förbi och vi bakade lussekatter. Tog lääänge! Först blev degspadet för kallt och sen för varmt för att hälla på jästen. Vi fick iaf spela lite Yatzy emellanåt, dricka glögg och lyssna på julmusik :)


Klockan 18 skulle vi vara på BHK Malmen för deras årliga stipendiefest och Anna skulle hämta Evelina 17.30. 16.35 var hon lite panikslagen för hon skulle hinna duscha innan ;) Jag bakade klart själv, var inte så mkt att fixa, E hjälpte mig att gräva i ugnen, jag avskyr verkligen att ta i varm ugn...



Blev 35 lussekissar var och jag var klar just innan halv så det var bara att hoppa i feststassen och bege sig ut på parkeringen för att vänta på skjuts :) Anna kom och i bilen var redan Evelina och Lina. På Bhk fick vi vänta in resten och vid ungefär sjutiden var det matdags. Sjukt gott kallskuret och sen fick jag i mig lite prinskorvar, köttbullar och potatis oxå :)


Mkt trevlig tillställning måste jag säga, och efterrätten var helt oslagbar, även om jag fick överleva med torrmjölk i mitt te ;)


Årets stipendiater:


Vi hade roligt och satt mest i vårt lilla bord och svamlade. Evelina oftast med näsan i telefonen ;) Sen gjorde vi fina konsverk med bordsdekorationerna.


Vi var bland dom sista som åkte hem, vid halv tio eller så. När jag kom hem var jag skittrött. Kissade hundarna och sen la jag mig på soffan och blev serverad lussekissar och julmust. Vid tiotiden slumrade jag till och vaknade i lagom tid för att gå å lägga mig. Hundarna fick sista nattrundan med E och sen sov vi, så var dagen slut :)




♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats.
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Kommentarer
Postat av: evelina

haha vadå "näsan i telefonen"? nu förstår jag ingenting ;) trevligt var det iaf! synd att vi inte fick ta med oss ännu mer efterrätt hem..

2010-11-29 @ 18:00:10
URL: http://www.nellan.se
Postat av: Jessica S

Låter som en riktigt mysig dag/kväll. Gott med lussebullar och maten såg oxå mumsig ut, längtar till julbordet =o) Bakade en lussekaka i långpanna till Sannas julfest på skolan idag, blev oxå riktigt god, om jag får säga det själv ler.

2010-12-02 @ 20:37:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback