Slutet på veckan i mitten på veckan.

Onsdag idag och faktiskt slutet på jobbveckan. Kristi flygare imorgon och klämdag på söndag.
 
Bäbis sov katastrofalt dåligt och vaknade (efter att hon somnade vid 21) kl. 23.30, 02.00, 03.30, 05.00 och ville kliva upp kl. 06.00. Jag kände mig inte sådär jätteglad och engagerad då kan jag lova. Har ju slutat amma så blir lite fundersam när jag ska få henne att somna om, förut har man ju bara stoppat henne i tissen, nu går ju inte det. Kastade henne på Marcus när han kom hem imorse och dog ett tag till, skönt var det.
 
Hoppades på att hon iaf skulle sova bra i vagnen så jag skulle hinna städa lite men njä, det gick hon inte med på. Efter lunchen blev hon jättepigg (trots att hon bara slumrat till 30 min från 06) och slocknade i vagnen först vid 13-tiden. Hade försökt att gå tre varv runt området innan dess men nej, det funkade inte. Var ett litet piggöga som kikade på mig från vagnen när jag skulle snegla in om hon sov ;)
 
 
Efter stansvängen (där jag glömde köpa det jag gick på stan för, typiskt) så hämtade vi Maja på förskolan. Hon var taggad att gå hem även om det blev lite gråt och tandagnissel när hon oturligt nog råkade klämma fingret i dörren när hon skulle dra igen den på förskolan. Efter ett tag släppte det. Mina färgglada småtroll lyser verkligen upp vädret som ändå bjöd på lite sol :)
 
Har suktat efter jackan Maja har på sig enormt länge och blev så nöjd när jag hittade den, nu hoppas vi på samma tur när vi ska söka en kaninjacka till vintern ;)
 
Hade ett trevligt me&i-party igår, kom hem redan vid 20, händer inte ofta. Jag trivs verkligen med mitt nya jobb, det är lätt att sälja för att jag verkligen gillar kläderna själv och använder dom i stort sett dagligen på både mig och barnen. Nu var det så himla bra erbjudanden och dagen till ära hade faktiskt Maja råkat ta på sig en av dom som man kan köpa till kanonpris, smart barn ;)
 
Tog faktiskt ett ganska stort beslut här i förra veckan. Har ju jobbat som dealer på Cherry casino sen -09 och i torsdags sa jag upp mig. Har varit riktigt roligt men jag kände att det nu var ett avslutat kapitel för min del. Fördelen är att jag nu faktiskt kommer att få spela själv, det var ett tag sen ;)
 
Tanken idag var att kliva upp tidigt och fixa iordning inför ett me&i hemma hos mig men det blev lite halvt inställt. Lika skönt det ändå, kände mig enormt stressad över att hinna städa och fixa fika ;) Hoppas på lite folk i eftermiddag/kväll iaf.
 
Vid 18 så ska vi ivög på utställningsträning. Jag och Stina H håller i en drop-in-träning för dom som vill komma. Brukar vara välbesökt, speciellt när det, som idag, är toppenfint väder :)
 
Bäbis somnade vid 20.30 igår tror jag och vaknade till vid 22.20, somnade om igen och sov till 01.40, fick henne att somna om och hon vaknade först 05.40, rekord ;) Sen ville hon vara vaken, åt lite välling osv till hon somnade (efter mkt bökande) vid 06.40. Då vaknade maja och kom in i sovrummet. Operation hyssja åt henne samtidigt som man vaggar bäbis (som bara skulle sova i famnen) gick sådär. Lyckades iaf få Maja att gå och kolla ipad så länge (här i huset tillber vi den Store Wi-fi-guden med sin trogne följeslagare Netflix). Det där med volymkontroll är inte majas starka sida, varken på henne själv eller på ipaden så fick be henne sänka. Bäbis vaknade igen, glad och pigg vid 8.10, helt ok!
 
Nu börjar det bli lunchdags för henne och sen blir det nog en liten promenad när hon ska sova. Om hon nu vill sova, den som lever får se ;) Har tänkt ta nån dag här och skriva lite om Radial aplasi och göra en kategori för hennes framsteg, det hade jag själv velat läsa när hon föddes.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback