Jomensåatt

2012-03-26 - 14:42:01
Ja, vad händer här då? Svaret är väl :inte så himla mycket ^^ Edvard har flyttat så nu bor jag själv med barnen. Går över förväntan, mycket för att jag har hjälp, annars vet jag inte vad jag skulle ha gjort.

Hade premiär å gå på Öppen lek i torsdags, majsingen hade roligt så det gör vi om :)

har varit marknad och jag var på krogen en dag, himla kul att göra ngt annat ibland. I lördags hade vi trevligt på nnkk med brush up och mat, guldkant på det gamla vanliga.

Regnet öser ner ute och humöret är väl inte direkt på topp. Just nu räknar jag ner till nästa torsdag. Varför kan man ju undra och det ska jag berätta. Jo, nästa torsdag så hämtar Jeppes faster han för en färd till byn och Edvard tar med Maja för en vecka i Piteå. Jag kommer alltså vara barnledig i 10 dagar! Kommer förmodligen sakna ihjäl mig oxå men det ska bli så underbart skönt att få vara egocentrisk och bara tänka på mig själv! Sova hur mkt jag vill, äta när jag vill, göra vad jag vill. Var länge sen det hände sist.

Har haft mkt att skriva men det är ju det där med vad man väljer att skriva och vad man inte vill dela med sig till "hela världen". kastar in lite bilder nu innan det är dags för mellis åt Majsingen.

Morgonritual

2012-03-02 - 08:00:26

Här går morgonen på som vanligt, Vi umgås med Ray, och sen Jim. Efter det så är det extreme home makeover och Lyxfällan. Toddlers and tiaras brukar oxå hinna ses innan bäbis ska äta å sova. Å nej, vi sitter inte klistrade hela tiden men bakgrundsljud är toppen ;)

Bakade nya macarons igår och dom blev lite vackrare och goda. Vet vad jag ska göra annorlunda till nästa gång, mer karamellfärg och hårdare maräng. Borde ha en sikt och sikta ner florsockret, blev klumpar. Nåväl, gör om gör rätt heter det väl ;)