Buzzador - Sötpotatis och nötkött

Måste passa på att Buzza lite om mitt senaste uppdrag nämligen barnmatsburken Sötpotatis och nötkött från Nestlé.

När man är Buzzador får man prova olika produkter/tjänster för att sedan sprida informationen vidare till vänner och bekanta.Det kostar ingenting att bli Buzzador och det är en väldigt roligt och praktiskt att vara med. Följer du den här länken framgår det att det är jag som tipsat dig.
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=CookieDragon

Jag älskar att få prova produkter som jag själv tror på och använder, jag behöver inte hitta på argument för att sälja produkten utan argumenten är sådant som jag faktiskt är övertygad om! Har buzzat Vanish också, även det en produkt jag älskar sedan tidigare och det gör det hela så mycket lättare ;)

Nestlé har faktiskt tillverkat barnmat sedan 1867 och just den här burken är naturligt söt vilket faller de flesta barnen i smaken. Att den sen även innehåller en bra balans med linolsyra och omega- 3, vilket är bra för små barn då dom behöver mer fett än vuxna, är ju otroligt bra!

Så, vi fick ett par burkar hem - några har jag delat ut, och ett par har Maja fått prova. Min lilla dotra vill i vanliga fall gärna ha lite fruktpuré blandat i maten för att hon ska äta, förutom just till den här rätten! Hon gapar som en liten fågelunge och vill ha mer ^^Så, Sötpotatis och nötkött är en hit, både från min och bäbisens synvinkel ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback