Kritiklapp

Hallojsan

Maja har sovit bra inatt, 00-7.30 ungefär. När hon vaknade så var hon glad så hon fick lika å babbla lite i sin säng. Efter en halvtimme ville hon komma upp, då hade hon ålat sig högst upp i ett hörn på sängen och såg busig ut ^^ Har ett extra täcke över hela sängen så att hon sover som i en koja, hon verkar nämligen vakna när det blir ljust annars och nu hade hon tagit ner det och kikade ut ^^

Har just borstat igenom Sisu. Majsing kinkade lite men till slut somnade hon iaf i sängen, hoppas hon sover ett tag. Har varit och promenerat med Anna tidigare, var skönt men nog känns det som att sommaren är långt bort just nu.

Agilityn igår gick bra, var en bc där som höll på att flyga på Ari ett par gånger, var lite otäckt, men vi klarade det ändå. Vi fick prova på gungan för första gången och Ari var inte brydd alls. Av alla hinder är det däcket(!!) han har haft mest problem med men han tog den själv igår :) Platta tunneln går inte heller helt själv men det är väl kallt på ryggen nu kan jag tro.

Jeppe är hos Kalle och leker nu, ska hämta han på ett litet tag. Han ska på avslutningen på brottningen kl 18 så han måste hinna käka. Förhoppningsvis så hinner jag hämta ut ett paket till mig oxå. Sitter och väntar på att Edvard ska komma hem, hoppas han kommer snart så slipper jag plocka upp Majsing för att stoppa henne i vagnen.

Sisus kritik från helgen:
"Mkt god typ. Bra storl. och prop. Mkt trevlig huvudform. Trevligt uttryck. Utm. bett, En aning framskjuten skuldra. Tillr längd på bröstkorgen. Bra ö-linje. Rör sig bra, lite lös i armbågarna. Välskött, bra päls. Mkt trevlig temp. Välvisad."


Kommentarer
Postat av: Linda L

Vi har oxå koja till wilmer i sängen,vi hade de även till Tindra.Dem vaknar när vi har tvn på nämligen och sen så sov dem mycket bättre när dem lega som i en koja...

HAr du hunnit kolla nått på kläderna,tänkte om dem var bra.Mamma har sista påsen klar med.

2011-05-18 @ 19:06:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback